- ota uusi kuvakulma työhösi -

Dromeco on drone-kuvauspalvelujen tuottaja ja asiakkaitamme ovat rakenteista ja rakennuksista vastaavat tahot. Olemme erikoistuneet vaativien teknisten kohteiden kuvauksiin. Alla esimerkkejä kuvauskohteistamme.

Sillat ja tuotantolaitokset

Drone kuvaa helposti paikoista, joihin ihmiselle on hankala päästä - palvelumme auttaa kuntokartoittamaan siltojen rakenteita ja teollisuusrakennuksia kustannustehokkaasti.

Voimalaitokset, sähköasemat ja sähköverkot

Meillä on kokemus ja koulutus kuvata haastavia kohteita turvallisesti. Toimintamme on aina ilmailualan säädösten mukaista.

Rakentajat ja rakennusliikkeet

Kuvauksella pystymme tuottamaan pintamalleja, pintamassan tilavuuslaskentaa, etäisyyksien ja kaltevuuksien mittauksia ja määrittämään rakennusten nurkkapisteet.

Kuvauksen hyödyt

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista kuvatietoa rakennusten ja rakenteiden kunnosta. Lisäksi meiltä onnistuvat erilaiset infran kuntokartoituskuvaukset ja vaativaa lento-osaamista edellyttävät voimalaitos- ja teollisuuskohteet.

Teemme työmme aina turvallisesti, lait ja asetukset tuntien, laadukkaalla kalustolla ja ylpeänä lopputuloksesta.

 

Työmme tavoitteena on
– tuottaa laadukasta ja helposti jatkohyödynnettävää materiaalia
– tuoda lisäarvoa datan käsittelyllä
– auttaa havaitsemaan riskikohtia ennen ongelmia
– tuottaa puolueetonta kuvamateriaalia asiakkaan päätöksenteon tueksi

Noudatamme ilmailualan säädöksiä. Puhkumon kuvaajat ovat suorittaneet Traficomin kauko-ohjaajan kokeen ja heillä on Avoin A1/A3 -pätevyys.

Ota yhteyttä

Dromeco Oy
3178944-6

joonas.tuominen@dromeco.fi
040 186 5138